Plaats recensie - Schopsheim

Ga naar de inhoud
We stellen het zeer op prijs indien u hier een opmerking over de website plaatst.  Ook kunt u hier, na een bezoek aan de tuin van hoeve Schopsheim, uw bevindingen plaatsen.
Bij voorbaat dank.
Maria en Piet
4.7 / 5
7 beoordelingen
6
0
1
0
0
Marie-Jeanne
10 jun 2023
Hoi Maria en Piet
Vanmorgen bezochten we jullie prachtige locatie. Duidelijk voelbaar hoe jullie met hart en ziel werkten om dit project te realiseren genoten we van de warme ontvangst, de rust, de schoonheid, uw verhaal. Net heb ik uw uitzendingen van binnenste buiten bekeken. Onvoorstelbaar welke jarenlange energie en inzet tot deze voltooiing leidde. U mag terecht trots zijn op dit levenswerk. We wensen u nog een prachtige tijd toe in Schopsheim. Bedankt alvast dat we even mochten meegenieten. Robert, Marie-Jeanne.
Patricia en marc
03 sep 2022
Het was niet de eerste keer dat we in deze prachtige boerderij annex tuin op bezoek zijn geweest,en wederom was het een warm welkom.maria kan je meenemen in haar passie en liefde voor haar droom,die ze nu kan beleven met haar man Piet,en nu ik naar het programma binnenste buiten heb gekeken,moet ik toegeven Piet is echt een held,een ridder op een wit paard die uit liefde voor Maria haar droom heeft waargemaakt,hoe mooi kan wederzijdse liefde toch zijn.ik hoop dat jullie en wij nog lang kunnen genieten van dit pareltje
Merta Elly
24 jul 2022
Zaterdag 23/7 zijn per toeval bij een prachtige oude hoeve gepasseerd met de een open tuin
Een heel lekker kop koffie gedronken en ondertussen heeft Maria ons heel spontaan het verhaal vertelt van de hoeve
Wat een fijne energie....je voelt dat er veel liefde voor de opbouw van de hoeve is
Het was een heel fijne namiddag
Nog veel succes Maria en Piet en geniet van jullie prachtig domein Elly en Freddy
Corrie en frank Mulkens
11 jun 2022
Wat een prachtige woonplek!! Een schitterend ,met liefde,gerestaureerd huis met een werkelijk prachtige tuin met een overweldigend uitzicht. Vriendelijke gastvrouw , die met passie vertelt over haar tuin. We hebben genoten.
Katja Waltmans
04 jun 2022
Prachtige tuin, heerlijk toeven als een God in Belgie!
Johan en Tineke
06 maa 2022
Wat hebben jullie een prachtige hoeve!! Heel veel groeten van ons, speciaal voor Piet. Piet kent ons vast nog wel uit de tijd van Pedroli.
Wil Ploemen
04 feb 2022
Plaats hier uw bericht.
Terug naar de inhoud